dimarts, de novembre 23

Enquestes

D’acord que les enquestes no volen dir res; i que ja se sap que. Sí, hi ha qui contesta el que vol i també és cert que les mostres no són fiables. També depèn de com es faci la pregunta. I que, al capdavall, qui paga mana; i si cal, s’alteren els resultats perquè "el client sempre té raó".

Ara. Quan va i llegeixo a "La Vanguardia" d’ahir (sempre vaig enrere, jo) que si avui es fessin eleccions tornaria a guanyar el Clos, tremolo. Més que tremolar, ploro. I crido. M'exclamo: ¿Com és possible? ¿On viuen els/les electors/res de Barcelona? ¿A Ripoll/a? Em nego a pensar que qualsevol amb dos dits de front cregui que aquest home és un bon alcalde. I no m’ho crec, bàsicament, perquè no ho és. I punt.

Els de Barcelona són llestos, saben que el seu alcalde és ignorant, incapaç d’expressar-se en públic, mancat del sentit del ridícul, mal gestor, responsable del màxim fracàs del Fòrum. Però no es volen deixar enganyar, no. Ells saben que el Clos és un mal alcalde, però és d’esquerres. I açò és lu impurtan, ascolta.