dijous, de febrer 17

Reciclem

Amb "Ventdelplà", Tevetrés, la teva, ha començat a aplicar el Tractat de Kyoto amb el reciclatge d’actors. No, per dir-ho exactament, amb Ventdelplà, Tevetrés, la teva, ha arribat al clímax, a l'orgasme de la sostenibilitat interpretativa.

Comencem. Que jo recordi la Vilarasau i el Boixaderas no s’havien casat mai. Ell, com a oncle gay de Poblenou, tenia un company que anys més tard va ser l'avi Adrià Bosch d'"El cor de la ciutat", sèrie on el Boixaderas s’embolicava amb la Victòria Pagès, actriu que a "Oh, Europa!" compartia cartell amb el Marc Cartes, un gran home que ha fet de tot. Atenció: el Jaume de "Poble Nou"; el Salvador Borés, de "Laberint d'ombres"; i un calavera com déu mana al "Cor de la Ciutat". No sabem com serà el veterinari de "Ventdelplà".

Al poble de Ventdelplà, el Cartes torna a coincidir amb 1) la Laura Conejero, que feia de puta a un altre poble, a "Poble Nou"; 2)l'Imma Colomer, a "Laberint d'ombres"; 3) amb la Cristina Dilla, a "Temps de silenci" (era la mare de la seva dona); 4) la Rosa Gámiz, que de fet era la seva parella a Oh Europa! i la tieta de la seva dona a "Temps de silenci" (per tant, la Dilla i la Gámiz eren parentes a "Temps de silenci"); 4)el Boixaderas, amb qui també fa doblet: aquí, i a Poblenou. El Boixaderas era el tiet gay i ell el noviet de la neboda. Doncs, això, tot queda a casa.

Bé, i a "Ventdelplà", el Cartes xerra molt amb l'advocat del poble, el Madaula, que s’enamorarà de la Vilarasau (sí, a "Crims" eren mig parella). Ella fa dos mesos era una escriptora amb família nombrosa; abans, però, s’havia embolicat amb el Ferran Rañé, el Lluís Marco, l'Àlex Casanovas, el Sergi Mateu i amb el Mateu-Jordi Dauder, germans i pares de l'Eduard Montsolís-Farelo... Que, per cert, i el Farelo? Per què no surt el Farelo?