dilluns, de setembre 6

En construcció

No, no és una llegenda urbana. ¿O sí? Possiblement, sí. Pensant-ho fredament, no pot ser que sempre passi el mateix. Però, per altra banda, hi ha molta gent que es queixa. D’acord, personalment no conec a ningú a qui li hagi passat; però, es coneixen casos. Sí, surten als diaris i a la ràdio. Segons les estadístiques, els que han començat unes obres i no saben quan acabaran ja són uns quants.

Divertidíssim. Una conya. Sempre acaben a finals d’aquest mes (sigui agost, desembre o febrer). Sempre apareixen problemes. I tard o d’hora ve ella, la temuda “altra obra”, que com una amant més jove i atractiva et fot els paletes, que sense cor i menys ànima et deixen, allà, sol amb la cuina a mig fer i el parquet per posar.

I jo penso en els autònoms. Traductors, correctors, guionistes. O fotògrafs i dissenyadors (industrials, interiors, o de pàgines web). I distribuïdors de productes químics. I informàtics. I no entenc per què ells entreguen les feines de manera puntual i penso que són massoques i que els encanta quedar-se el cap de setmana treballant. ¿Que ells no poden entregar la feina amb sis mesos de retard?