dijous, de juny 2

Rumors

El 091 ha rebut una trucada anònima que demanava una ambulància, amb cardiòleg i psicòleg especialitzat en shocks traumàtics. Perquè es veu que l'Albert Boadella no sap que Jordi Pujol ja no és president de Catalunya. Pobre. Només fa sis mesos que es va assabentar de la mort de Franco i per això ha.

També m'ha arribat que els ponents del nou Estatut ja saben com definir Catalunya. Com que han sentit tocar campanes que Catalunya està oprimida, han optat per tallar el problema d'arrel: "Catalunya és un/a 'nosequè' que estima els sex shops". Atenció: 'nosequè' és una variable que se substituirà un cop decideixin què és Catalunya. Aquí Corbacho ha proposat que Catalunya sigui un bar de tapas; però Carretero prefereix un supermercat. Joan Saura creu que.

I quan totes aquestes notícies han arribat a orelles de la Caterina Mieras, corre la brama que ha afirmat que "si la cultura catalana està reprimida, a Frankfurt només hi aniran els escriptors que utilitzin vibradors i vagines de silicona". Ha estat llavors quan el Porcel i la Carme Riera han decidit.