diumenge, de maig 1

Invasió (gens) subtil

Joan Clos és un extrarretreste idiota. Em sap greu ser tan cruel, perquè ja sé que no és de bona educació insultar i encara menys insultar un ésser que, a diferència dels gossos i dels gats abandonats, no té una associació que el protegeixi. Però a aquestes alçades crec que que ja tots hem assumit que el Joan Clos és la prova fefaent que no existeix vida intel·ligent fora de la Terra.

O sí. O sí que són molt intel·ligents, els extraterrestres. Ara us ho explico: hi ha una teoria que afirma de manera vehement que els barcelonesos i les barceloneses som víctimes del primer estadi de la invasió d'una supersocietat megadesenvolupada, que amb el terrible objectiu d'eliminar la Terra ha decidit ocupar els llocs de poder i ser tant incompetent com sigui possible; d'aquesta manera provocarà suïcidis col·lectius en cadena fins que en aquesta vall de llàgrimes només restin l'Alba i el Dídac. (Totes aquestes molèsties per no utilitzar les armes clàssiques, làsers fulminants i càmares de congelació, principalment.)

Però ja els descobert. I és per això que, des de la plataforma que em cedeix Google, demano als senyors i senyores extraterrestres/es que sisplau, canviïn de tàctica. Que, personalment, ja m'està bé la que seguien els llangardaixos gegants de V, que a més de menjar rates anaven al gra i emprenyaven menys que el senyor Clos.